Tatal Adelei era convins ca fiica lui o sa castige competitia "Bravo, ai stil!" Uite cat de increzator a fost in cea mai puternica rivala a Marisei si cat de emotionat a fost in Marea Finala! Andreea l-a intrebat de posibilul ginere, designerul Alexandru

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2017, 10:40

Adela nu a reusit sa castige Marele Premiu, insa, cu siguranta este o castigatoare atat in inimile fanilor cat si a parintilor si prietenilor ei.

Nu mai punem la socoteala faptul ca Adela este castigatoarea locului secund si posesoarea unui superb autoturism. In Marea Finala, alaturi de Adela a fost prezent si tatal ei care a sustinut-o din toata inima pe finalista de pe locul doi. Barbatul este extrem de mandru de fiica lui indiferent de rezultat. Pentru parintele ei, Adela a fost intotdeauna o castigatoare:"Sunt foarte emotionat. Ma asteptama sa ajunga pana aici si ma astept sa castige.

Suntem foarte mandri de ce a realizat pana acum, o iubim foarte mult."

Andreea l-a intrebat pe parintele Adelei daca in stanga lui se afla viitorul ginere, ir raspunsul tatalui finalistei nu a intarziat sa apara:"Asta numai Adela stie si este la alegerea ei."

 

Taguri: