"Este un sutien foarte urat, Doamne, ce trist, insa momentul este aspirational!"/"Apreciez ca ai mers pe papainoage, este spectaculos, insa outfitul tau lasa de dorit!" Emilianan, apreciata mai mult pentru efort si moment decat pentru tinuta!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mar 2018, 10:44

Efortul Emilianei a fost rasplatit cum se cuvine de jurati chiar daca tinuta nu a fost la inaltime.

"Ai venit cu o aripa franta si eu am continuat sa ti-o tai, nu mi-a placut foarte tare. Insa, apreciez ca ai venit pe papainoage, stiu ca este greu, am folosit si eu in prezentari. Indiferent ce au vazut telespectatorii acasa, in platou s-a vazut aiurea. iar faptul ca tu esti vulcanica si vrei sa ne cuceresti cu atitudinea ta, nu conteaza atat de mult fata de jurati sa ne cumperi," a incheiat Catalin Botezatu.

"Tinuta nu este buna, insa ce crezi, nu are importanta, in contextul momnetului. Felicitari", i-a spus si Raluca!

"Exista o spectaculozitate a momentului, dar tinuta lasa de dorit foarte mult. Sutienul este foarte urat, insa imi place armonia reinterpretarii si factorul jucaus", a spus si Maurice.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!