Surpriza de zile mari la momentul Silviei! Cine a insotit-o pe podium si ce s-a intamplat cand a vazut-o Marisa ep invitata rivalei ei? Impacare istorica intre Iuliana si Silvia? Ce s-a intamplat in culise?"Ai, de departe, cea mai buna tinuta din aceasta

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mar 2018, 10:44

Desi Maurice, Iulia si Raluca au fost fermecati de numarul Silviei, iata ca designerul Catalin Botezatu i-a adus sic ateva critici.

Dupa ce Silvia a defilat pe scena impreuna cu Adela, fosta finalista din sezonul doi "Bravo, ai stil!" si care a si cantat in momentul ei, juratii au descoperit o tinuta de exceptie purtata de concurenta, insa nu chiar toti caci Catalin Botezatu crede ca tinuta ei este facuta cam pe...genunchi, adica prost. Arata ca o incropeala de proasta calitate.Aripa aia franta, sper sa ai aripa franta pana la capat si botinele care sunt spectaculoase, nimic nu ai spectaculos.

Dupa atitudinea pe care ai avut-o, imi esti indiferenta, nu am cum sa te privesc. Sunt doua lucruri antagonice, insa faptul ca esti rea uneori...nu, nu este asa, esti foarte rea! Tii minte ca ti-am luat apararea..."

"Felictiari, Silvia, ai de departe cea mai buna tinuta din Gala..." a spus si Maurice.

Insa, se pare ca Marisa a fost cea surprinsa la vederea Adelei si chiar a facut cateva comentarii surprinzatoare la vederea ei!

 

Taguri: