SURPRIZA de proportie in 2018 la "Bravo, ai stil!" Se anunta un mega sezon in care cele mai bune concurente din istoria competitiei fac show. NU RATA intalnirea cu cele mai mai apreciate concurente si cu juratii intr-o noua formula!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 dec 2017, 00:39

Sezonul patru "Bravo, ai stil!" se anunta a fi unul de exceptie, asa ca nu rata intalnirea cu cele mai bune concurente pe care le-ai vazut de-a lungul celor trei sezoane.

Concurentele si-au dat, cum ar zice Maurice Munteanu, „doctoratul in tinute spendide si nu nu mai”, sustinute fiind din public de fostele concurente ale celor trei sezoane.  Show-ul a fost condimentat si cu un dans extrem de senzual, executat de Ilinca Vandici si de Victor Slav, precum si de trecerea in revista a celor mai amuzante momente din sezonul trei „Bravo, ai stil!”. Nu au lipsit nici rememorarile incarcate de emotie facute atat de jurati, cat si de Ilinca Vandici, sau interventiile din public ale parintilor veniti sa isi sustina fiicele aflate pe podium.

In timpul show-ului a fost facut un anunt care, cu siguranta, ii umple de bucurie pe fanii show-ului: „Bravo, ai stil!” ridica miza si pregateste un nou sezon pentru inceputul lui 2018, „Bravo, ai stil! All Stars”, ce le va avea in competitie pe cele mai bune concurente din sezoanele precedente, iar pe jurati, intr-o noua formula! Asadar, pregatiti-va,  in curand,  de reintalnirea, la Kanal D, cu cele mai apreciate concurente din istoria show-ului ce a revolutionat modul in care ne raportam la stil, atitudine si personalitate.

 

Taguri: