Surpriza de proportii la "Bravo, ai stil!" All Stars! Ce au aflat concurentele la finalul acestei Gale: anuntul surprinzator facut de Ilinca Vandici

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 feb 2018, 10:46

Seara de pomina la “Gala Noptilor orientale”, cand concurentele au stralucit, la propriu, pe podiumul show-ului de fashion.

Asa cum a promis la inceputul Galei, Catalin Botezatu le-a oferit o surpriza de proportii concurentelor “Bravo, ai stil! All Stars”.

Catalin Botezatu a “revenit” in platoul show-ului, prin intermediul unui alt mesaj video, cu surpriza mult asteptata de concurente.

“Ei bine, surpriza despre care va spuneam la inceputul concursului consta in faptul ca una dintre voi, una care merita, o concurenta care a demonstrat ca are stil, ma va insoti, alaturi de staff-ul meu, in cea mai mare escapada stilistica si, bineinteles, de fashion … la Paris.

<Aleasa> va avea sansa sa vada ce se intampla legat de o prezentare de moda, cum arata un shooting de moda adevarat, si nu in ultimul rand, sa intre in culisele unui astfel de eveniment”, a transmis Catalin Botezatu concurentelor.

Asadar, concurenta care s-a clasat pe primul loc in preferintele telespectatorilor este cea care va avea parte de aceasta escapada fenomenala, alaturi de Catalin Botezatu si de tot staff-ul designerului, in lumea stilului si a modei … iar aceasta este Iuliana.

Iuliana este cea care ocupa pozitia fruntasa, in top voturi telespectatori, cu 22,4% voturi. Concurenta, pe langa faptul ca va primi 3 puncte bonus din partea juratilor, este <aleasa>  care va petrece un weekend de vis la Paris, alaturi de Catalin Botezatu si intreg staff-ul designerului, la “Paris fashion week” asa ca seara Galei se incheie cum nu se poate mai bine pentru tanara concurenta.

La finalul serii, topul concurentelor in urma notelor primite din partea juratilor le plaseaza pe Silvia, Denisa si Larisa pe locul I, la egalitate, acestea obtinand punctajul maxim din partea membrilor juriului, 15 puncte, urmate de Marisa, locul II, cu 13 puncte, si Alina, locul III, cu 12 puncte.

Votul unanim al baietilor din “Brigada sexy” o plaseaza pe Denisa castigatoarea Galei din aceasta seara, aceasta urmand sa ocupe fotoliul protejatei, pe durata intregii saptamani viitoare si in Gala.

Ilinca Vandici incheie seara de Gala cu un alt anunt imbucurator pentru concurente.

“Avand in vedere ca formula juriului este incompleta pentru aceasta Gala, incheiem aceasta seara fara eliminari”, a precizat Ilinca.

Nu ratati “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri de la 16:30 si Gala saptamanii, in fiecare sambata, de la ora 23:15, la Kanal D.

 

Taguri: