Silvia, ironica la adresa tizei sale: „Mi-a facut un make-up de mi l-am sters. Face 2-3 linii si ia bani de are nu mai branduri!”/ „Ai un look ca Elvis Priesley cand era el mic! Esti fiarta pe printuri!”

Silvia a facut un mix de dungi care nu a fost pe placul nici al lui Maurice Munteanu, nici al Ralucai Badulescu, insa Iulia Albu a fost extrem de incantatat de outfit-ul concurentei.

„Pentru contextul pe care ti l-ai ales, consider ca tinuta ta este potrivita. Mie imi place foarte mult tinuta ta. Mi se pare ca esti in zona de staff, nu epatezi, insa ai avut grija sa alegi cateva piese-cheie ca doar vrei sa fii remarcata intr-un final. Imi place ca nu esti machiata extravagant, imi place ca nu ai acarete inutile pe maini, imi place cum ai integrat rucsacul integrat si uite, te voi lasa sa ma machiezi si pe mine, ce sa vezi…”, a fos tcomentariul Iuliei Albu.


Ads:


Articole similare:

Revedere emotionanta intre doua foste concurente...

Andreea si Ioana au fost prezente la un eveniment de moda, s-au pozat si s-au distrat impreuna pret de cateva ore. Similare

Roxana, fosta concurenta de la „Bravo, ai...

Roxana, controversata cocurenta de la „Bravo, ai stil!” si-a aniversat ziua de nastere in sanul familiei. Similare

Ce a facut Danuta dupa ce a iesit din competitia...

Danuta a parasit Romania dupa competitia „Bravo, ai stil!” si s-a intors in Anglia alaturi de logdnicul ei, Dave. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.