Reactiile fostelor concurente de la “Bravo, ai stil!”, dupa prima emisiune din noul sezon! Ce au spus Cristina Mihaela si Alina despre noile fete din concurs si ce preferate au deja acestea

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Finalista Cristina Mihaela si semifinalista Alina, doua dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon al show-ului "Bravo, ai stil!" au asteptat cu nerabdare sa le vada pe noile concurente ale emisiunii.

Dupa ce au vazut prima editie a noului sezon, cele doua fost concurente au vorbit despre tinere si ne-au precizat ca au deja preferate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Privit cu ochii telespectatorului, sezonul 2 “Bravo, ai stil!” a venit peste mine cu un val de melancolie. Le-am vazut pe fete, toate “promit” insa nu e suficient sa promiti, la final, trebuie sa iti si indeplinesti promisiunile. Le doresc sa faca fata cu brio tuturor provocarilor!", a declarat Cristina Mihaela pentru WOWbiz.ro (Citeste aici declaratia integrala).

Si Alina Ionescu a facut o analiza a concurentelor si nu a menajat pe nimeni.

Incisiva ca de obicei, a spus lucrurilor pe nume, dar a dat si sfaturi constructive.


"Este prea devreme sa imi fac o favorita, insa, este adevarat ca, dupa prima emisiune, mi-au ramas in minte trei concurente Letitia, Iulia si Paola, ele practic au facut diferenta.

Totusi, ma asteptam ca fetele sa fie mai bine pregatite, mai active, tinand cont de faptul ca au urmarit primul sezon din "Bravo,ai stil". Dar nu...", a spus Alina Ionescu.

Pe de alta parte, Alina are un cuvant de spus si in privinta Silviei, castigatoarea "Bravo, ai stil", cooptata in echipa show-ului.

 

Taguri: