Prima REACTIE a Mihaelei dupa ELIMINAREA ei din competitia „Bravo, ai stil!” Ce a spus fosta concurenta despre JURATI:”Nu recititi, este un mesaj confuz, exact cum l-am primit si eu!”

Mihaela a fost eliminata in Gala ce tocmai a trecut, insa fosta concurenta a tinut sa spuna cateva cuvinte despre experienta „Bravo, ai stil!”

Va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si pentru sustinerea pe care mi-ati aratat-o in ultimele trei saptamani! Mi-ati fost alaturi si ati simtit ce dorinte am avut referitoare la vot.

Am iesit fericita, cu fruntea sus, lucru vizibil. I-am blocat pe cei din platou cu lejeritatea mea, cu faptul ca am primit vestea cu bucurie.

Le multumesc enorm oamenilor frumosi din echipa, le-am spus toate aprecierile atunci cand am parasit platoul, iar reactiile lor au fost minunate. De la Jessica de la machiaj, pana la colegii mereu simpatici de la cablat, am cunoscut oameni deosebiti.

Le multumesc juratilor, care m-au invatat ca nu am stil, desi mi-au repetat in nenumarate editiii ca am stil si ca ma imbrac bine. Nu recititi, este un mesaj confuz, exact asa cum l-am primit si eu.

Raman in mediul online si voi stiti deja, ma gasiti pe instagram si pe blog (link in bio). A voastra,
Mihaela 😍💕😘 #instamood #goodnight#weekend #blogger #lifestyle #nofilter”

 

 


Ads:


Articole similare:

Iulia Albu a incoltit-o pe Andra: Eu nu doresc ca o...

Daca Raluca si Maurice au fost de acord ca tinuta Andrei este una foarte buna si ca a facut un styling foarte frumos, Iulia Albu nu a putut fi de aceeasi parere din cauza atitudinii concurentei. Similare

Lui Maurice Munteanu i-a venit o singura fraza in minte...

Denisa a venit intr-o zona mai mult decat babificata dupa parerea Ralucai si a lui Razvan Ciobanu, insa Iulia si Maurice au fost de alta parere. Similare

Raluca Badulescu observa un DETALIU obraznic pe...

Daca Iulia Albu i-a spus Irinei ca tinuta este una de zi, foarte in regula, Raluca Badulescu a admirat un alt detaliu la concurenta. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.