Juratii credeau ca au vazut tot ce se putea in materie de fashion, insa nu se asteptau ca o concurenta sa vina „aburita” in fata lor! „Recunosc ca esti amuzanta…”

Concurenta a incercat sa adopte un look „Barbie girl”, insa piesele sale vestimentare au fost desfiintate una cate una iar cireasa de pe tort au fost ghetele din material plastic, transparent.

Prima care a observat detaliul a fost Raluca Badulescu, cea care i-a atras imediat atentia: „Raluca, ghetutele tale sunt aburite!” Ulterior, Raluca a adaugat ca ghetele s-au aburit „de emotie”.

Ca de obicei, Raluca a avut cea mai blanda jurizare. In schimb, Maurice Munteanu a fost laconic, dar cuprinzator: „salopeta e urata, cercelusii sunt uratei, salopeta e uratica, bratara e atrocissima, ghetutele sunt aburite si semi-uratele”.

„Imi place siguranta ta, recunosc ca esti amuzanta. Dar tinuta nu imi place deloc!”, i-a spus Iulia Albu.

Notele obtinute de Otilia nu au fost deloc bune iar juratii i-au atras atentia ca acestea ar fi putut fi si mai mici daca nu era prima concurenta intrata in concurs:

 Ads:


Articole similare:

Iulia Albu a incoltit-o pe Andra: Eu nu doresc ca o...

Daca Raluca si Maurice au fost de acord ca tinuta Andrei este una foarte buna si ca a facut un styling foarte frumos, Iulia Albu nu a putut fi de aceeasi parere din cauza atitudinii concurentei. Similare

Lui Maurice Munteanu i-a venit o singura fraza in minte...

Denisa a venit intr-o zona mai mult decat babificata dupa parerea Ralucai si a lui Razvan Ciobanu, insa Iulia si Maurice au fost de alta parere. Similare

Raluca Badulescu observa un DETALIU obraznic pe...

Daca Iulia Albu i-a spus Irinei ca tinuta este una de zi, foarte in regula, Raluca Badulescu a admirat un alt detaliu la concurenta. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.