In prima editie a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Silvia poarta un accesoriu de la Cristina-Mihaela, fosta ei rivala

Silvia este castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si totodata a titlului de Cea mai stilata femeie din Romania.

Tanara a intrat in posesia premiului cel mare – suma de 100.000 de lei si isi va incepe, luni, cariera in lumina reflectoarelor.
Astfel, incepand de luni, 23 ianuarie, de la ora 16:30, telespectatorii o vor putea urmari pe Silvia in fiecare editie a show-ului; aceasta va fi alaturi de cele 14 fete in culise pentru a le va sfatui pe acestea in ceea ce priveste tinutele pe care le vor purta in fiecare editie a show-ului. De asemenea, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul concursului.

Silvia - sezon I, editia 1

De-a lungul primului sezon “Bravo, ai stil!”, Silvia a dus lupte grele, atat cu concurentele cat si cu incercarea de a-i convinge pe jurati ca alegerile ei vestimentare sunt dintre cele mai bune. S-au facut aliante, s-au tesut intrigi intre concurente, dar in final, securea razboiului intre Silvia si Cristina-Mihaela, rivala ei cea mai puternica, a fost ingropata. Fosta ei contracandidata din sezonul trecut al emisiunii de la Kanal D i-a facut cadou Silviei un accesoriu inedit. La randul ei, Silvia a raspuns cu aceeasi moneda, oferindu-i in dar o piesa vestimentara purtata de aceasta chiar in prima editiei a sezonului trecut “Bravo, ai stil”.

CristinaMihaela - sezon I
“Masca pe care o voi purta in prima editie a noului sezon „Bravo, ai stil!” este a Cristinei-Mihaela, fosta mea rivala! La finele sezonului trecut, eu i-am facut cadou acesteia o pereche de colanti, cei pe care i-am purtat in prima editie a emisiunii, iar ea, la randu-i, mi-a oferit in dar acest accesoriu”, a spus Silvia.
Nu ratati marea premiera a show-ului “Bravo, ai stil”, luni, 23 ianuarie, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, la ora 22:00, la Kanal D!


Ads:


Articole similare:

Iulia Albu a incoltit-o pe Andra: Eu nu doresc ca o...

Daca Raluca si Maurice au fost de acord ca tinuta Andrei este una foarte buna si ca a facut un styling foarte frumos, Iulia Albu nu a putut fi de aceeasi parere din cauza atitudinii concurentei. Similare

Lui Maurice Munteanu i-a venit o singura fraza in minte...

Denisa a venit intr-o zona mai mult decat babificata dupa parerea Ralucai si a lui Razvan Ciobanu, insa Iulia si Maurice au fost de alta parere. Similare

Raluca Badulescu observa un DETALIU obraznic pe...

Daca Iulia Albu i-a spus Irinei ca tinuta este una de zi, foarte in regula, Raluca Badulescu a admirat un alt detaliu la concurenta. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.