„Ce sunt acelea doua in capul tau, doua fire de telefon pe vechi?!”/”Doua troite mici!”/ „Esti ca un jeleu!”/ „M-ati omorat cu artifica asta cu ciorapul!” A indraznit mai mult, insa a esuat cu tinuta propusa!

Juratii au fost de acord ca Adela a cam exagerat in demersul stilistic propus in aceasta editie si nu prea au inclinat sa ii dea vreo steluta.

Coafura a fost primul lucru care a deranjat-o pe Raluca Badulescu, pentru ca cele doua codite impletite pareau ca doua fire de telefon vechi, in viziunea ei, iar faptul ca ciorapul a fost pus peste pantof si unul gen caramida nu a fost cel mai inspirat lucru din partea concurentei. Maurice Munuteanu a subliniat si el ca Adela a ales culori care i se potrivesc, insa intreaga tinuta este un esec:  „Nu imi place materialul, nu imi plac fundele, nu imi plac pantofii, in niciun caz cu ciorapii astia peste. Inteleg intentia de fondanta, insa nu imi pace tinuta!”


Ads:


Articole similare:

Revedere emotionanta intre doua foste concurente...

Andreea si Ioana au fost prezente la un eveniment de moda, s-au pozat si s-au distrat impreuna pret de cateva ore. Similare

Roxana, fosta concurenta de la „Bravo, ai...

Roxana, controversata cocurenta de la „Bravo, ai stil!” si-a aniversat ziua de nastere in sanul familiei. Similare

Ce a facut Danuta dupa ce a iesit din competitia...

Danuta a parasit Romania dupa competitia „Bravo, ai stil!” si s-a intors in Anglia alaturi de logdnicul ei, Dave. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.