„Aceasta combinatie ma distruge, nu pot sa suport sa vad asa ceva! Tu stagnezi intr-o zona de club vechi. Imi dai senzatia ca esti dansatoare pe un cub” Concurenta a izbucnit si i-a reprosat Iuliei Albu pe un ton apasat: „Te-as ruga sa te opresti aici pentru ca ma deranjeaza!”

Iulia Albu si Letitia au avut un schimb de replici destul de dur, insa juratul ii spune ca noua concurenta nu intelege de fapt ca nu este o comparatie directa pe care o face.

Letitia s-a simtit jignita de catre jurat si a rugat-o sa se opreasca cu acele comentarii si sa ii spuna doar ca tinuta este varza, insa sa nu mai faca si alte comparatii. Juratul i-a explicat ca ea este cea care nu intelege trimiterile pe care le face si a rugat-o sa aleaga ea o limba pe care o vorbeste si sa ii explice asa, poate intelege: Ar fi bine ca atunci cand vreti sa integrati o piesa de tipul topului, bustierei pe car eo porti, sa evitati aceste alte piese care sunt passe. Puteai alege o camasa cu jeans..nu sunt o impatimita a acestor piese, nu suport sa suport sa vad piele ecologica cu piele ecologica. Mi se pare ca stagnezi intr-o zona club vechi, ai foarte multe pise, dar imi dai senzatia de dansatoare pe cub. Ai luat acele piese si le-ai pus cu unele basic. ”

Uite care a fost reactia concurentei la o asemenea critica!

 


Ads:


Articole similare:

Revedere emotionanta intre doua foste concurente...

Andreea si Ioana au fost prezente la un eveniment de moda, s-au pozat si s-au distrat impreuna pret de cateva ore. Similare

Roxana, fosta concurenta de la „Bravo, ai...

Roxana, controversata cocurenta de la „Bravo, ai stil!” si-a aniversat ziua de nastere in sanul familiei. Similare

Ce a facut Danuta dupa ce a iesit din competitia...

Danuta a parasit Romania dupa competitia „Bravo, ai stil!” si s-a intors in Anglia alaturi de logdnicul ei, Dave. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.