Stephan Pelger ii desfiinteza tinuta Marisei:"Sa nu mai vad catifea ca vomit, lungimea este gresita si pantofii gresiti. E o salata orientala de provincie!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 mar 2018, 16:40

Aproape sigura ca outfit-ul ales azi este unul reusit, Marisa paseste pe podiumul defilarilor venind in fata colegelor, dar si a juratilor.

Hotarata sa nu mai tolereze critici din partea colegelor, chiar daca acestea vizeaza strict tinuta, Marisa are o atitudine usor ostila cand aude comentariile Silviei, rivala ei din competitie.

“Tinuta este apocaliptica. (…) Porti o rochie draguta dar, in rest, esti pilaf! (…) Accesorizarea acestei rochii este fatala!”, a comentat Silvia.

Descurajata dupa comentariile Silviei, Marisa paseste in fata juratilor iar acestia “taxeaza”, la randul lor, stylingul facut de concurenta.



“Tinuta este din alt film, proportiile sunt absolut gresite. Culoarea rochiei te prinde foarte bine dar catifeaua sa nu o mai vad ca <vomit> (referire la materialul rochiei care nu mai este actual – n.r.). (…) Lungimea rochiei si alegerea pantofilor sunt gresite. Tinuta este o salata orientala din provincie!”, a spus Stephan Pelger (creator de moda – n.r.), cel care ii tine locul ca jurat, in editia de astazi, lui Catalin Botezatu.

 

Taguri: