"Sostele la o femeie sunt moartea pasiunii!" Otilia i-a intrigat pe Maurice si pe Botezatu cu aceste accesorii!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 mar 2018, 17:37

stazi, la “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, prezenta Otiliei in fata juratilor si combinatia de articole vestimentare ii face pe acestia sa dezbata un subiect pe cat de sensibil, pe atat de delicat. Banala soseta atrage dupa sine o serie de sfaturi.

Maurice Munteanu gaseste inutil artificiul sosetei la incaltarile pe care le poarta concurenta, dar apreciaza efortul depus de aceasta in ceea ce priveste coafura si folosirea unor texturi si materiale deosebite in alcatuirea outfitului.“Artificiul stilistic cu sosesta este vag inutil, dar draga, imi place coafura, ca ai pus catifea in compozitie, ca ai o sclipire care se descrie dintr-o mare de negru”, spune juratul.

Catalin Botezatu considera un derapaj enorm asocierea sosetelor cu orice tip de incaltari, afirmand in acelasi timp ca purtatea acestui articol vestimentar de catre o femeie o priveaza pe aceasta de senzualitate si feminitate.“Categoric,

sosetele si ceea ce porti tu astazi in picioare sunt oribile. La o femeie, oricum, sosetele sunt moartea pasiunii”, adauga Catalin Botezatu.

 

Taguri: