SOC, soc, soc! Otilia l-a facut pe Catalin Botezatu sa-i schimbe nota cand a auzit-o cantand OPERA! Juratii si concurentele, fara cuvinte in fata concurentei dupa ce aceasta s-a simtit jignita de Iulia Albu si a ripostat! Uite intreaga scena cu Otilia!

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 10 mar 2018, 23:23

Otilia nu a a avut nici o tinuta buna si nici un moment bun, insa la sfarsit i-a dat pe toti pe spate cantand opera.

Concurenta a avut un moment lesinat, iar tinuta practic a fost inexistenta in opinia lui Maurice si a lui Catalin Botezatu. Mai mult, fashion editorul i-a spus ca ar fi vrut sa aiba ceva de comentat in legatura cu styling-ul, insa nu poate nici macar sa articuleze un cuvant.

Chiar daca Oti a avut o tinuta din cap pana in picioare aurie, culoarea preferata a Ralucai Badulescu, nici acest aspect nu a ajutat-o in fata juratului care nici el nu a apreciat marea de auriu.

Iulia Albu, in schimb, s-a legat de prestatia vocala a Otiliei, moment in care aceasta s-a enervat si a ripostat spunand ca nu crede ca a studiat degeaba muzica atatia ani. Si ca sa arate de fapt ce a studiat, Otilia a facut o demonstratie cu vocea! Atunci, Catalin Botezatu, hotarat sa ii dea nota 1, a schimbat-o imediat!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!