SOC la "Bravo, ai stil!" (KANAL D)! Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu NU vor juriza editia de azi

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 06 dec 2017, 10:46

Editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, este una cu totul si cu totul speciala si se lasa cu multe surprize inedite pentru cei din fata micilor ecrane.

Copiii vedetelor autohtone iau locul juratilor si vor comenta in stilul lor tinutele concurentelor. Ingrid, fiica Simonei Patruleasa, Iasmine, fiica lui Christian Sabbagh, Lea si Leon, copiii Mihaelei Cernea, dar si micuta cantareata Maia, vor ocupa scaunele juratilor. In acest timp, Ana, fiica Silviei Ionita, va fi ajutorul de nadejde al Ilincai Vandici.

 

Comentariile copiilor sunt pline de haz, sinceritatea debordanta cu care vor aprecia sau dimpotriva, le vor displacea outfiturile fetelor aflate in competitie vor starni hohote de ras in platou.

Ingrid nu se lasa impresionata de povestea Emilianei si ii replica amuzata fetei:

“E jalnic, eu nu cred in printese Disney si nici in Zana Maseluta”, spune copila, dupa ce aude povestea pusa in scena de concurenta.

 

In schimb, Jasmine se declara cucerita total de tinuta vestimentara  si de coafura Emilianei: “Imi place foarte mult rochia, imi place ca ai combinat rosul de pe buze cu geanta.

As fi preferat sa ai cerceii al fel, doar ca putin mai scurti. Imi place machiajul tau, cum ti-ai aranjat parul si cam atat am de spus!”.

 

Cate stelute vor da acestia tinutelor propuse de concurente si cum vor comenta veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!