"SOC SI GROAZA! Intra sa vezi ce a facut Marisa dupa ce a castigat "Bravo, ai stil!" Castigatoarea competitiei s-a dat singura de gol. Unde s-a dus impreuna cu sora ei, Priscila la careva ore dupa terminarea show-ului!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 aug 2017, 10:30

Marisa a dezvaluit fanilor ei ce a facut la scurt timp dupa ce a castigat trofeul de "Cea mai stilata femeie din Romania."

Intr-un video realizat chiar de ea si intitulat: "SOC SI GROAZA! Intra sa vezi ce a facut Marisa dupa ce a castigat "Bravo, ai stil!", castigatoatarea competitiei a dat o fuga la un fast-food impreuna cu sora ei, Priscila unde s-au infruptat cu ce le-a vrut inima. In plus, Marisa a tinut sa le spuna si fanilor ei ce a facut imediat dupa terminarea filmarilor:"Si stai si stai si dormi dupa care iti e foame..si

unde mergi? Si dupa ce am mancat, mi-am dat seama ca, asemenea unor domnisoare stilate, ni s-a luat rujul. Si ce facem? Stam si ne dam..."

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!