Silvia “solidara” cu lacrimile Iulianei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 apr 2018, 09:45

Silvia si Iuliana au astazi un adevarat “moment” atunci cand prezentatoarea Ilinca Vandici o intreaba pe cea din urma, ce s-a intamplat intre ea si Silvia in culise.

Iuliana o acuza pe Silvia ca nu i-ar fi respectat randul la machiaj iar cea din urma spune ca tot ceea ce a facut a fost doar un “test” adresat colegei de competitie. Silvia incepe sa o ironizeze pe Iuliana, amintindu-i acesteia de momentele in care da curs emotiilor excesive, si sustine ca aceasta “joaca teatru” atunci cand incepe sa planga, din diverse motive, in timpul emisiunii.

“Iuliana <joaca teatru> si accelereaza pentru ca stie ca <da bine>.

Ea este o fata sensibila, nu contesta nimeni acest lucru, asta se vede cu ochiul liber, dar cand <pluseaza>, nu te mai tii!”, spune Silvia. 

Silvia recunoaste ca ii place sa <puna paie pe foc> cateodata si duce sarcasmul la extrem, spunand ca si-a mimat lacrimile prin machiaj, in semn de solidaritate fata de Iuliana. 

“Da, cateodata imi place sa pun <paie pe foc> pentru ca imi place cand se <joaca teatru>.

Cand vad ca cineva <joaca teatru> joc si eu cu el. Eu sunt solidara, nu pot sa las omul singur! Uite, mi-am facut acest machiaj in semn de solidaritate cu Iuliana, pentru ca tin la ea”, spune concurenta.    

Nu ratati astazi, de la 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: