Silvia si Iuliana, postura inedita la “Bravo, ai stil! All Stars”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 mai 2018, 11:46

Inca o zi despre eleganta si stil incepe astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Din ce in ce mai frumoase si cu tinute tot mai spectaculoase, asa se prezinta concurentele, de la o editie la alta. Concurenta este puternica, iar tinerele, extrem de ambitioase, lupta pentru dobandirea aprecierii juratilor si, mai ales, a telespectatorilor.

Pe Silvia si Iuliana le vom vedea astazi intr-o noua ipostaza, de prietene. Satule de  “meciurile” avute in ultimul timp, iata ca cele doua concurente dau dovada de intelepciune si sunt dispuse sa ingroape “securea razboiului”.

Silvia chiar apreciaza mix-ul armonios facut de contracandidata ei, in ceea ce priveste tinuta, si nu se sfieste sa recunoasca asta.“Imi place armonia stilistica in care te regasesti astazi, Iuliana! Imi place foarte tare si faptul ca esti joviala”, spune Silvia.

Cele doua concurente s-au sustinut reciproc pe tot parcursul emisiei, ele fiind si protagonistele unor momente savuros de amuzante.
Pe parcursul emisiei, Ilinca Vandici le-a reamintit concurentelor ca Gala de saptamana aceasta, sambata, de la ora 23:15, va fi una mai speciala, pentru ca tematica acesteia le va pune competitoarelor atuurile in valoare.
Fiecare concurenta si-a ales cate un concept pe care il va interpreta in Gala. Cu alte cuvinte, tinerele se vor afla ca intr-o calatorie cu “masina timpului”, acestea reprezentand, la alegere, anumite perioade, decade, din istoria modei.

Nu ratati astazi, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, de la ora 16:30.

 

Taguri: