Silvia si Evolette, la Teo Show! Ce sfaturi le-a dat castigatoarea "All Stars" Iulianei si Marisei dupa razboiul declansat? Cate sutiene are si ce interventie vrea sa isi faca Silvia?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 16:37

Silvia a recunoscut la Teo in emisiune ca Iuliana este malefica, iar Marisei i-a recomandat sa isi intoarca fata spre Dumnezeu.

Intrebata totusi intr-un test fulger in pielea carui jurat i-ar placea sa fie, Silvia a raspuns ca nu ar putea alege intre Raluca, Maurice sau Botezatu pentru ca toti sunt foarte buni pentru ea. Cat despre faptul ca i-ar placea sa faca moda in continuare, Silvia nu exclude nici varianta de a ramane in televiziune caci se pare ca ii prieste, iar banii pe care i-a castigat acum, ii va investi tot in fashion indiferent ce va face.

Intrebata care este cea mai ieftina haina, Silvia a declarat ca o tinuta intreaga a ei costa 100 de lei, iar cea mai scumpa, este o piesa vestimentara in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Cat despre sutien, daca poarta sau nu, Silvia a spus ca nu are decat doua pentru ca nu prea poarta, insa va trebui sa isi faca si o imbunatatire la nivelul bustului, mai ales ca a si nascut.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!