Silvia primeste o a doua sansa din partea juratilor “Bravo, ai stil! All Stars”: “Vreau sa cred ca esti o profesionista si ca ce s-a intamplat ieri a fost doar o eroare”

Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2018, 09:39

Dupa ce in editia de ieri, cand a refuzat sa isi poarte tinuta conceputa chiar de ea in atelierul emisiunii, invocand motive precum executia tinutei vestimentare, dar si textura din care era confectionata rochia, in editia de astazi difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Silviei i se acorda o a doua sansa.

Concurenta de la “Bravo, ai stil! All Stars” accepta o noua provocare.

“Ieri s-a intamplat ceva neasteptat in atelier, din toate punctele de vedere. Nu spun doar ca atitudinea Silviei a fost una nepotrivita, ci ca, poate, nu s-a inteles foarte bine tema propusa. Eu impreuna cu colegii mei iti dam o a doua sansa, nu de alta, dar cel putin vreau sa cred ca esti o profesionista si ca ce s-a intamplat ieri a fost doar o eroare”, ii spune Catalin Botezatu concurentei, inainte sa ii lanseze provocarea stilistica. 

Nici la rugamintile insistente ale juratilor, Silvia nu a vrut nici in ruputul capului sa imbrace tinuta. Isi va lua fata, oare, astazi revansa si va realiza o tinuta impecabila?

Va reusi sa ii impresioneze pe acestia sau tema propusa o va pune in dificultate?

Telespectatorii vor afla totul urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata la ora 6:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!