Silvia Popescu a ajuns unde doar Antonia intra in fiecare zi! Castigatorea primului sezon "Bravo, ai stil!" a ajuns la Alex Velea acasa!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 08 dec 2017, 09:38

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii, ajunge in casa lui Alex Velea si a Antoniei pentru a lua la bani marunti fiecare articol vestimentar al cantaretului.

                Entuziasmata si emotionata deopotriva, Silvia intra sfioasa in caminul vedetei, dar se face rapid comoda si incet, incet incepe sa se simta ca pestele in apa atunci cand Alex Velea ii arata impresionanta garderoba.

Artistul ii marturiseste de unde are aceasta pasiune pentru haine si de la cine a mostenit-o.

“Cand eram copil, pe vremea cand aveam in jur de 13-14 ani, am vandut haine pe care le luam de la second&hand sau din targ.

Tatal meu este, de asemenea, foarte pasionat de haine”, d ezvaluie acesta.

Si pentru ca gluma se ingrosa si Silvia voia sa afle povestea fiecarui articol vestimentar, Alex Velea a apelat la un ajutor de nadejde pentru a o scoate pe Silvia din casa.

“Tati, haide sa o dam pe tanti afara pentru ca incearca fel si fel de lucruri !”,

ii spune Alex Velea micutului Dominic, moment in care copilul o apuca de mana si o conduce catre usa apartamentului.

Urmariti un material incendiar cu Alex Velea si Silvia Popescu difuzat in aceasta Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!