Silvia, mesaj dur, inainte de Semifinala "Bravo, ai stil! All Stars"! Iata ce le-a transmis celor care au incercat sa o dezechilibreze!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2018, 14:59
Foto(4)

Competitia "Bravo, ai stil! All Stars" a intrat pe ultima suta de metri, iar concurentele lupta cu toate armele pentru a invige orice obstacol.

Aflate pe ultima suta de metri a competitiei, concurentele intetesc lupta si dau totul pentru a ajunge acolo unde si-au dorit din prima editie a show-ului, sa castige admiratia juriului si a telespectatorilor.


"Ati primit vreodata mesaje de ura de la cineva? Eu da si nu inteleg de ce, fiindca eu stiu ca nu le-am facut niciun rau si nu le datorez nimic!
Celor care ma detesta, dar totusi imi urmaresc fiecare miscare as vrea sa le zic ca eu nu va urasc! Pur si simplu, nu reusesc sa va inteleg si va
privesc cu compasiune! Va compatimesc pentru durerile si frustrarile pe care le purtati in suflet, pentru ca va irositi cu ganduri negative, cu invidie si incercari disperate de a-mi face rau! Ar trebui sa stiti ca pe mine nu ma ating gesturile disperate facute cu scopul de a ma dezechilibra emotional. V-ati gandit vreodata ca poate ma detestati din cauza ca nu puteti fi ca mine? Pentru ca in timp ce voi cautati uratul si raul din oameni, eu caut sa ma bucur de frumusetea lor? Pentru ca, in timp ce voi cautati sa distrugeti, eu caut sa cladesc? Pentru ca,
in timp ce voi sunteti incruntati, eu rad in hohote?
Voi, cei care ajungeti sa simtiti ura pentru altcineva, de fapt va detestati pe voi insiva! Va detestati propriile slabiciuni si uratenia sufleteasca pentru ca fiecare om arunca in ceilalti ce are el in suflet, unii cu noroi, iar altii cu iubire! Faceti pace cu voi, fiindca voi sunteti cei mai mari dusmani ai vostri, nu eu!
Chem alaturi de mine pe toti oamenii frumosi, buni si onesti! Haideti sa aratam Romaniei ca binele invinge intotdeauna! Votam, votam si castigam!", a spus Silvia.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!