Silvia i-a naucit din nou pe jurati si de data aceasta a incercat sa cante! Ce s-a intamplat in timpul prestatiei si cum au evaluat-o juratii pe cea care este de fiecare data imprevizibila:"Daca ma mai ingani, te arunc in fosa!"

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mar 2018, 10:41

Silvia a avut din nou un numar cu adevarat original si demn de ea, iar juratii nu au stat pe ganduri, apreciindu-i intocmai prestatia!

Tinuta a fost foarte buna, iar momentul la fel de cuceritor caci Silvia este o maestra si stie cum sa faca in asa fel incat sa ii seduca pe jurati. Cu toate acestea, pana si ea a avut o mica scapare, iar Catalin Botezatu a pus-o pe seama faptului ca fiecarui artist i se poate intampla sa aiba trac, altfel nu ar mai fi emotie.

Dupa ce i-a incantat cu un moment inedit, Silvia tinut sa isi ceara scuze fata de Catalin Botezatu ca o mai ia valul, iar acesta a acceptat cu emotie si chiar a complimentat-o

nu doar pentru styling, ci si pentru momentul original.

E inutil de adaugat ca si Raluca si Maurice i-au spus Silviei ca are o tinuta exceptionala, insa Iulia a avertizat-o ca sunt tinute si mai bune ca a ei. Care a fost nota juratului, vedeti in video alaturat!

 

 

Taguri: