Silvia, dezvaluiri in premiera despre tatal fetitei ei, Evolette. Pantru prima data, castigatoarea "All Stars" vorbeste despre MOTIVELE despartiriii de primul barbat din viata ei. Marturisile sunt coplesitoare!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 iun 2018, 11:34

Silvia a vut curajul si s-a destainuit pentru prima data in fata publicului vorbind despre tatal fetitei ei, Evolette.

"El a fost un tip foarte bogat si nu i-au mai mers afacerile cazand de pe un piedestal de undeva de sus si si-a pierdut cumva reperele. Pe mine asta ma deranjeaza in viata ca nu poti sa nu mai fii om daca pierzi o suma de bani.Pe fondul acestor vulnerabilitati, ne-am indepartat si am inceput sa vedem uratul din noi. Eu nu am spus ca nu ma mai impac cu el si nici el nu a spus asta.

ne iubim si ne respectam in continuare pentruc a ce a sadit in sufletul meu si invers este de neegalat.  Viata este ciudata. el e materialist, dar si eu, insa nu pun banii mai presus de moralitate. Sper sa isi revina, lui ii plac banii, sa aduca bani in familie.  A avut o frustrare.


Imi aduc aminte ca dadeam toti banii pe haine si daca aveam 50 de milioane, ii chelutiam pe toti, dar opream doua milioane si daca nu venea la mine o seara sau doua, eu ii pastram si cumparam felurile lui
preferate, nu ma atingeam, eram obsedata, e de o persoanlitate remarcabila, este o persoana misto", a marturisit Silvia pentru revista Viva.
 

 

Taguri: