Silvia, despre Oti: “Otilia este net superioara Marisei”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 15 mai 2018, 13:58

O noua provocare despre stil si eleganta este lansata astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”. Concurentele incearca sa aduca un plus tinutelor pe care le poarta si prin atitudinea pe care o abordeaza, iar pentru unele dintre fete acest lucru este foarte bine stapanait. Otilia deschide editia de astazi cu o tinuta extrem de sexy.

Tanara are parte, din partea anumitor colege, de complimente neasteptate ceea ce sporeste increderea in sine a acesteia. Silvia o considera pe Otilia superioara stilistic Marisei.

“Nu stiu ce cauta Marisa in competitie. (…) Otilia este net superioara (din punct de vedere stilistic – n.r.) Marisei. In plus, Otilia are simturi estetice. Toate styling-urile pe care le prezinta Otilia in competitie, desi sunt foarte simpliste, sunt inchegate, nu au greseli”, spune Silvia.

In ceea ce priveste outfit-ul Otiliei, juriul a punctat in consecinta, efortul stylistic de azi al concurentei.

“Stilistic vorbind, tu astazi nu ai facut mai nimic. Ai pus un sacou pe care l-ai lasat mai deschis, ca sa se vada decolteul si, cam atat. Este extrem de simplu. (…) E foarte putin pentru All Stars!”, a spus Catalin Botezatu.

Nu ratati astazi, de la ora 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: