Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” la fabrica de vise!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 apr 2018, 10:11

Astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”, povestea inedita a Silviei care ii contureaza outfitul ii amuza pe toti cei prezenti in platoul emisiunii difuzate la Kanal D.

Concurenta se indreapta vertiginos spre fabrica de vise, dar oare tinuta vestimentara propusa astazi de aceasta va fi de vis si pe placul juratilor?  Raluca Badulescu apreciaza tinuta atipica si trucurile stilistice ale Silviei.

“Imi place cum ti-ai facut parul. Si funditele pe care ti le-ai prins in par. Tinuta este foarte frumoasa, ador faptul ca ai asortat-o cu pantofi sport. Bravo! Felicitari!”, spune jurata.

In schimb, Catalin Botezatu considera ca tinuta vestimentara a Silviei este una corecta din punct de vedere stilistic, dar mult prea simpla. 

“Faptul ca ai venit cu un corset alb, nu este cine stie ce pentru tine. Ca ne-ai obisnuit sa vii cu tinute wow. Esti mult prea simpla. Nu am ce sa demontez din tinuta ta, e un outfit la care nu poti umbla”, adauga Catalin Botezatu.

Ce are de spus Maurice Munteau cu privire la outfitul Silviei si daca va primi aceasta stelutele atat de necesare veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: