Silvia are asteptari de la Iuliana:“Eu astept de la o castigatoare care este atat de inversunata, are o parere atat de buna despre ea si un mers atat de sigur, sa prezinte ceva!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2018, 10:33

Astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars!” Iuliana este din nou, luata “in colimator” de colegele ei. Ajunsa la defilare, Iuliana trebuie sa tina piept “reprosurilor” venite din partea Emilianei pentru ca apoi, aceasta sa “dea piept” cu observatiile Silviei.

Ca intre castigatoare, Silvia si Iuliana au un “dialog” in ceea ce priveste evolutia fiecareia in competitia de fashion. “Tinuta nu ma ravaseste (…) Pentru unde mergi (face referire la povestea concurentei – n.r.) este ok, dar pentru <Bravo, ai stil! All Stars>, nu cred. Nu pentru o castigatoare, ca tine. (…) Atunci cand esti bun cu adevarat, esti cam pe aceeasi linie. La tine este ceva inexplicabil. (…) Ceva nu este in regula.

Mi se pare ciudata maniera vestimentara in care te prezinti aici”, i-a spus Silvia Iulianei.

Castigatoarea primului sezon al competitiei a tinut sa-i dea “cateva sfaturi” contracandidatei ei. “Eu astept de la o castigatoare care este atat de inversunata, care are o parere atat de buna despre ea, si un mers atat de sigur, sa prezinte ceva, in general, si sa aiba un discurs pe masura.

(…) Cred ca dupa o luna de zile aici, putem sa legam mai mult de o propozitie”, a spus Silvia.

Cum a reactionat Iuliana la “observatiile” Silviei si ce calificative au primit concurentele din partea juratilor, aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All stars”.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!