Silvia, aparitie total neasteptata, insa Catalin Botezatu i-a rupt elanul:"Uita-te la fata mea. In afara faptului ca te-ai carbonizat si ai facut un defileu care nu are nicio legatura cu posing-ul, lasa-ti ochelarii ca ma sperii!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 mai 2018, 08:26

"Nu stiu de ce nu faceti ceva mai spectaculos, acum este Gala si trebuie sa impresionati" i-a atras atentia Iulia Albu Silviei.

Daca scoti ochelarii, ramai cu niste gauri negre si niste dinti si atat.Defileul din fata nu ar enicio legatura cu niciun posing. Nu pozezi bine pentru nimic. Ai venit cu un outfit frumos, moimeala aurie da bine pe tot ce ai. Coafura seamana cu altceva si in ultimul rand ai o regie ieftina pe care mizezi ori de cate ori ai o tinuta proasta. Si incerci sa ne atragi atentia prin asta, ba scoti sandalele...m-am

saturat. Tu ne-ai obisnuit cu ceva spectaculos, insa cu tot respectul, nu ai venit deloc bine, nu ai stil!" a spus Catalin Botezatu.

In schimb, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au apreciat styling-ul de coperta al Silviei, insa a fost sfatuita sa renunte la cateva elemente sau din contra sa le lase cum ar fi ochelarii.

 

Taguri: