Silvia, alaturi de una din cele mai frumoase si dorite actrite din lume, Alexandra Dinu! Ce tinute au etalat vedetele?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2018, 14:21

Silvia continua sa surprinda in mod placut juratii, asa cum a facut-o si seara trecuta in gala "Invitatie la nunta"!

Silvia s-a bucurat de admiratia si laudele celor patru jurati si seara trecuta, la finele momentului ei, care a fost din nou unul spectaculos. Silvia a fost concurenta care a fascinat auditoriul, atat prin momentul prezentat cat si prin tinuta inedita pe care a purtat-o, reusind sa ocupe din nou fotoliul imunitatii pentru saptamana viitoare.
La finalul Galei, Silvia a mai primit o veste mare, venita din partea publicului, care a plasat-o din nou pe primul loc, prin cel mai mare procentaj al voturilor.

"Este un moment absolut magic pentru mine pentru ca sunt din nou pe prima pozitie si asta datorita voua! Sunteti atatia oameni minunati adunati la un loc cum nu stiu daca am sa mai intalnesc vreodata si astept minunea cand impreuna vom castiga locul 1 in marea finala! Va multumesc inca o data si ma inclin in fata voastra voua, telespectatorilor, prietenilor mei virtuali si nu numai, multumesc si sunt recunoscatoare fiecarui om care a contribuit fie doar si cu un sfat sau idee la aparitiile mele!",
a spus Silvia.
De curand, concurenta "Bravo, ai stil! All Stars" a impartasit fanilor sai cateva imagini inedite, in care apare alaturi de actrita Alexandra Dinu, in cadrul unui eveniment monden. Silvia a ales sa poarte o rochie "Dolce & Gabbana", scurta, cu imprimeu floral, la care a adaugat accesorii de la aceeasi casa de moda.

"Acel moment in care iti dai seama cine sunt acesti oameni!",

a scris Silvia.

 

 

Taguri: