Silvia, acida in culise:"“Este o mare diferenta la voi, atunci cand sunteti machiate fata de atunci cand sunteti fara machiaj. Sunteti uratele!" Cum a comentat Maurice Munteanu acest aspect? Juratul a fost foarte dur!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 mar 2018, 17:08

Facand referire la contracandidatele ei si la discutiile pe care le-au avut in culise pe tema machiajului, Silvia sustine ca prin tehnicile de make-up, frumusetea poate fi pusa in valoarea mult mai bine.

“Este o mare diferenta la voi, atunci cand sunteti machiate fata de atunci cand sunteti fara machiaj. Sunteti uratele (n.r. cand nu aplica make-up)!”, spune Silvia.

 

Imediat, Maurice intervine si ii explica concurentei ca machiajul nu te face mai frumoasa, ci dimpotriva, cu cat este folosit mai putin, cu atat mai bine. Mai mult, juratul se adreseaza si tinerei generatii, afirmand ca frumusetea nu sta in make-up si alte tehnici de infrumusetare.

 

“Vreau sa incetam cu aceasta chestiune pentru ca ma scoate din minti! Ti-am mai spus lucrul acesta. Emisiunea aceasta o urmaresc copiii de 9-10 ani, si nu vreau ca aceasta generatie sa aiba ideea  ca femeile nu sunt frumoase decat daca au buzele, ochii sau sanii nu stiu cum. Asta este o chestie foarte periculoasa. As vrea doar sa nu mai insistam pe aceasta idee de frumoasa versus urata, pentru ca asa ceva nu exista”, spune acid Maurice.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!