Silvia a dat cartile pe fata! A spus care sunt concurentele cu care si-ar dori sa ajunga in finala: uite pe cine nu suporta la "Bravo, ai stil! All Stars"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 mai 2018, 14:56

Silvia este probabil una dintre cele mai controversate concurente ale acestui sezon "Bravo, ai stil! All Stars".

Se pot spune multe lucruri despre ea, insa nimeni nu poate contrazice faptul ca Silvia este de o sinceritate dezarmanta: spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecinte.

Recent ea a dezvaluit pe contul ei de Instagram cu ce concurente si-ar dori sa ajunga in finala, marturisind ca acestea sunt singurele din concurs cu care rezoneaza:

"Am asistat la o discutie interesanta despre finaliste si bisericute! Voi ce ziceti, pe cine vedeti in finala? Asa cum am zis si in emisiune, mie mi-ar placea sa le am alaturi pe Denisa, Beatrice si Iuliana, singurele concurente cu

care rezonez, mai mult sau mai putin!

"Nu s-a creat nicio bisericuta cu vreun scop, asa cum se insinueaza! Eu voi nominaliza de fiecare data pe cea mai slaba pentru ca-mi doresc sa concurez doar cu cele mai puternice!

"Va rog sa ma votati ca si pana acum, mai sunt cateva saptamani si mi-as dori sa ne mentinem pe primul loc! Eu am incredere in voi! Votam, votam si castigam!", a spus Silvia.

 

Taguri: