"Sigur, te-ai tavalit prin platou ca de obicei, insa care e tinuta?"/"Hai sa zicem ca e o tinuta previzbila, nimic original, nimic creativ..." Larisa nu a excelat nici ea in Gala:"Tavaleala a fost foarte bine punctata, caci la styling nu am ce sa punctez"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 apr 2018, 09:42

"Am fost prima care a stapanit o coregrafie", s-a aparat Larisa.

"Esti mult mai aproape decat celelalte colege de tema. As fi preferat sa fii putin mai creativa in ce priveste styling-ul si sa ma duci mai mult in ideea de musical, insa oricum ai respectat o tema, ai interpretat un moment dintr-un musical declinand si o tinuta. Cel putin, tu esti in tema. Larisa merge pe o reteta simpla, am venit, am vazut, am cucerit, am plecat. Ce face concurenta? Scoate un picior, face un pod din picioare, un cercel, un inel..."

a spus Maurice Munteanu.

Iulia Albu i-a atras atentia Larisei ca mai mult decat o tavaleala nu a vazut si s-a saturat de accesoriile pe care le-a tot vazut la toate concurentele, respectiv cerceii. Cu toate acestea, nota ei pentru concurenta a fost una foarte mare.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!