Showman-ul momentului a ajutat-o pe Silvia cu coregrafia! Cine a stat in spatele momentului concurentei? Concurenta a spus ADEVARUL despre ce va face cu banii si ce a facut cu cei din primul sezon "Bravo, ai stil!"" Caracterele mizere au lasat urme adanci

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 11:13

Silvia a fost invitata in premiera la emisiunea WOWbiz dupa ce a castigat trofeul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Castigatoarea "All Stars" a avut incredere deplina in ea ca va fi cea care va ajunge la inimile fanilor si mai mult a si dezvaluit ca a avut alaturi oameni de valoare care au ajutat-o cum ar fi cel care a impresionat o tara intreaga cu miscarile lui de dans, Rengle Now, dansatorul care i-a gandit coregrafia din Marea Finala.

Cat despre premiul cel mare, Silvia a spus clar ca nu va dona banii, ci va incerca sa ii chelutuiasca cumpatat, va investi in cariera ei din domeniul modei.

Intrebata ce a facut cu banii din primul sezon, Silvia a raspuns fara sa ezite ca i-a investit in fetita ei, Evolette.

"0.0001% am avut senzatia ca e posibil sa pierd. Dupa aceea imi reveneam foarte repede cand vedeam ce se intampla pe online. Dumnezeu este in inima, cand esti cu Dumnezeu in inima el iti trimite semne divine. Le simteam", a spus Silvia, cand a fost intrebata daca s-a gandit
 
"Eu nu ii donez pentru ca nu am sufiecienti sa ii donez.

Vreau sa fac ceva cu moda, o sa lansez o chestie interesanta. Primii bani i-am cheltuit cu fetita mea!"

 

 

A post shared by EMIL FUCKING RENGLE (@rengle.now) on

 

 

Taguri: