La sfarsitul jurizarii Catalin Botezatu s-a ridicat in picioare si i-a oferit nota:"Atitudinea ei pe scena a facut cat 10 coregrafii, momentul cat 20 de momente, iar styling-ul cat 100 de styling-uri:"Bravo!"/ "Mi-as scoate peruca daca as putea!" Iulia Al

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 mar 2018, 10:53

Seara cu final apoteotic pentru Silvia, concurenta “Bravo, ai stil! All Stars”.

„Este foarte buna! Atitudinea ei pe scena a facut cat zece coregrafii! Momentul prezentat pe scena a facut cat douazeci de momente, iar stylingul ei a facut cat o zuta de stylinguri! Bravo ...!”, a spus Catalin Botezatu care la finalul jurizarii s-a ridicat in picioare, in fata concurentei, in semn de apreciere profunda pentru contributia Silviei in Gala.

Reprezentatia si tinuta Silviei au oferit, si in aceasta Gala, momente emotionante deoarece concurenta a atras reactii unice, din partea juratilor.

 “Ce sa zic. Esti Silvia, cea care nu dezamageste! Felicitari!”, a spus Catalin Botezatu, care s-a ridicat in picioare, in semn de apreciere profunda pentru prestatia artistica si vestimentara a concurentei. Comentariile juratului au atras dupa sine si mai multe cuvinte de lauda la adresa concurentei.

 

“Tu continui sa ne uimesti, desi te cunoastem de atata timp! Impecabila tinuta, impecabil momentul! Splendid!”, a spus Raluca Badulescu.

 

“Perfecta, draga! De la numar (artistic- n.r.) pana la tinuta … felicitari! Stylingul este impecabil! Asta este cu adevarat o reinterpretare! Chapeau (expresie din limba franceza “Jos palaria!” n.r.), draga!”, a spus Maurice.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!