Roxana, victima unui accident nefericit! Uite ce i s-a intamplat fostei concurente din primul sezon "Bravo, ai stil!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 aug 2017, 13:53

Cu un stil aparte, iesit din comun, Roxana a fost intr-adevar o aparitie aparte in primul sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!".

Stilul ei nonconformist i-au adus nu de putine ori aprecierile juratilor, iar fanii au fost cuceriti de atitudinea ei dezinvolta si de curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Dupa ce a iesit din competitie Roxana s-a dedicat in continuare pasiunilor ei: styling-ul si fotografia. Recent insa, ea a marturisit ca a fost victima unui accident nefericit.

Se pare ca la o sesiune foto, din dorinta de a surprinde mai multe cadre interesante, ea nu a fost atenta si a cazut pe trotuar, lovindu-se destul de serios la buza.

Din fericire ea se simte bine si nu a suferit nimic mai grav.

"Selfie rupt în gură, după ce am căzut în buză pe trotuar, în timp ce mă uitam pe pereţi după lucruri interesante de fotografiat. Asta înseamnă că încă mai am multe de văzut în lumea asta, pentru care merită să sufăr puţin sau chiar mult (am şi bube în genunchi)", a scris ea pe contul ei de Instagram.

Vedeti in pagina urmatoare ce i s-a intamplat.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!