Rochia Marisei, controversa intre jurati! Aceeasi piesa vestimentara a fost purtata si de Ana-Maria, iar pe Maurice Munteanu nu il deranjeaza:"Faceti o furtuna intr-un pahar cu apa!"/"Mie mi se pare un caz grav ce face Marisa:"Imprumuti lucruri fara sa in

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 iul 2017, 17:09

Marisa a venit imbracata cu aceeasi rochie cu care a fost imbracata si Ana-Maria la un moment dat.

Toata lumea s-a intrebat daca nu cumva rochia de pe Marisa este aceeasi pe care a purtat-o si Ana-Maria, adica mai exact daca este a ei. Imediat, Marisa a ripostat si a zis ca este rochia ei, cumparata...iar Maurice Munteanu i-a luat apararea concurentei atunci cand Razvan Ciobanu si Iulia Albu i-au spus Marisei ca nu este in regula sa vina cu tinute identice purtate de alte fete in competitie:"Andreea a fost depunctata ca a purtat o salopeta identica cu a Cristinei Mihaela.

Identica, da? Am intrebat eu ca in Gala a purtat aceleasi aripi, dar nu e depunctata fix pentru aceleasi aripi care sunt infinit mai recognocibile decat o rochie cu flori pe care eu nu am recunoscut-o...A venit cu aceleasi aripi, da?Nu are nicio importanta ca vine cu aceleasi aripi si aceeasi rochie."

 

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!