REPORTAJ de SENZATIE facut de Adela cu toti OAMENII care au ajutat-o in competitia "Bravo, ai stil!" Uite cine sunt DESIGNERII din spatele Adelei si mai ales ce a dezvaluit DESIGNERUL Alexandru Raicu despre RELATIA pe care o are cu finalista! Juratii au f

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 iul 2017, 23:57

Adela a reusit sa ii extazieze pe jurati cu prezenta si cu tinuta pe care a facut-o pentru MAREA FINALA.

Inc e priveste reportajul, Adela a vrut sa le arate telespectatorilor ntr-o maniera proprie cine sunt cei care au ajutat-o cu sfaturi si cu haine de-a lungul competitiei "Bravo, ai stil!". Este evidenta ironia cu care a tratat subiectul, insa acest lucru a fost apreciat de catre toti juratii. Maurice a vazut in Adela o tanara talentata cu un discurs foarte coerent, cu svac si un styling impecabil. Cat despre Raluca Badulescu, juratul a exclamat ca a ramas WOW, in fata tinutei propuse de Adela.

Iulia Albu i-a dat concurentei nota patru desi sperase ca ii poate da un cinci. Acest lucru s-a datorat faptului ca in opinia fashion editorului, Adela nu si-a asumat faptul ca a fost ajutata pe tot parcursul editiilor si nu le-a multumit acelor oameni care au stat in spatele ei, cat despre discursul lui Maurice, acesta a fost unul extrem de laudativ la adresa Adelei asemanand-o cu Elena Lupescu! Uite ce note a luat Adela si mai ales ce i-au spus juratii!

 

Taguri: