"Reintepretarea este fabuloasa, tinuta actuala si momentul foarte amuzant!" Elvis Priesley a facut furori in platoul "All Stars". Cine s-a ascuns in spatele lui, nu prea ai putea ghici!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 feb 2018, 09:39

Denisa a fost cea care si-a ales foart bine personajul caci momentul i-a iesit de minune, la fel si tinuta.

Cu miscarile regelui Rock'n Roll si cu un look extrem de bine pus la punct, Denisa i-a determinat pe jurati sa ii acorde numai note de patru si cinci.

Astfel, Maurice Munteanu a subliniat ca reinterpretarea lui Elvis Priesley a fost una fabuloasa:"Imi place mult ce ai facut, imi place tinuta. Este actuala, este si glam tinuta si imi place absenta oricarui accesoriu in asa fel incat sa vad reinterpretarea in viziunea concurentei.

E foarte misto, mi se pare cea mai buna tinuta, dar revin la moment. Mi s-a parut amuzanta abordarea, insa fetele astea sunt foarte tinere si dupa cum actioneaza pe scena, ai zice ca ar avea 85 de ani!" a concluziat fashion editorul.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!