O recunosti? Ti-ai fi imaginat-o vreodata cu parul roscat si valvoi? In ciuda aparitiei extravagante, concurenta a avut parte numaid e critici:"Ce mama naibii te-ai apucat sa te urci pe franghii ca la circ, sa cobori din copac ca o maimuta, stangace..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2018, 23:49

Desi outfitul a fost unul bun si reinterpretat intr-o maniera decenta, Alina nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor juratilor "All Stars".

Alina a icnercat sa intre in pielea uni personaj extrem de greu de reprodus si anume David Bowie. Desi outfitul a fost la inaltime, nu se poate spune acelasi lucru si despre prestatia concurentei. Pana si colegele ei au criticat-o, indeosebi Larisa care i-a spus ca este "praf" sau "pilaf", insa este de inteles pentru ca sunt rivale pana la urma.

In ce ii priveste pe jurati, Catalin Botezatu nu s-a putut abtine si i-a spus ca numarul nu a iesit deloc bine si nu intelege de ce si-a ales acest personaj extrem de greu cand avea la

indemana atatea alte figuri emblematice pe care le-ar fi putut interpretat si care ar fi putut sa o puna in valoare ca "femme fatale". Botezatu a avut si cateva remarci dure la adresa ei si nu s-a sfiit sa i le spuna!

Si Maurice Munteanu si Iulia Albu au fost la fel de dezamagiti de Alina, insa Raluca i-a apreciat outfitul reinterpretat ntr-o maniera foarte buna.

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!