"Realmente, nu ai facut nimic, Alina! Macar imbunatateai situatia in partea de sus. Este banal, nu e nimic!"/"Este o bataie de joc! Eu ma simt jignit ca stau aici si vad asta" Concurenta a dat-o in bara rau pe ultima suta de metri

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 dec 2017, 16:51

"Mi se pare ca iti mai trebuia o pereche de pijamale si niste popcorn ca sa stai acasa sa te uiti la film!", i-a spus Connect-R Alinei.

Alina a fost nevoita sa infrunte furia lui Razvan Ciobanu in momentul cand a vazut cum e imbracata. Pentru ca mai sunt doar trei zile pana la Marea Finala, Alina nu a reusit decat sa puna un pulover lalau si o pereche de jeans fara a face un styling complex.

Maurice a incercat sa ii explice ce este gresit si cand a spus asta nu s-a referit la faptul ca look-ul este gresit, ci este mult prea putin pentru momentul acesta al competitiei.

Insa, Razvan a fost si mai dur si i-a replica tconcurentei ca se simte jignit sa fie nevoit sa jurizeze o astfel de tinuta in acest moment si ca este o bataie de joc!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!