Reactie AMENINTATOARE a Alexandrei dupa ce a fost eliminata, sambata seara, din competitia "Bravo, ai stil!" : "Cardasia asta pe care ati facut-o voi n-o sa va duca pana in finala, stai linistita"! Uite ce le-a mai transmis fostelor colege si juratilor

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 01 oct 2017, 12:39

Alexandra a fost eliminata in urma analizarii voturilor telefonice primite, dupa ce a ajuns la baraj din cauza nominalizarii celorlalte concurente.

"Cardasia asta pe care ati facut-o voi n-o sa va duca pana in finala, stai linistita. Stil nu ai. ZERO!", a spus Alexandra in interviul dat dupa eliminare.

 

"Haiduc mi-a spus acasa ca familia "Bravo, ai stil!" a devenit a doua mea familie, dupa familia teatrului, ceea ce este foarte adevarat, pentru ca aici mi-am petrecut foarte mult timp",

a spus Alexandra, emotionata.

 

Citeste aici cine este iubitul Alexandrei, un mare actor roman de care o despart mai bine de patru decenii.

 

 

Intr-o postare de pe Instagram, Alexandra a criticat opinia juratilor, care au considerat tinuta ei nepotrivita pentru o seara de club.

Ea a atasat mai multe fotografii din revista Vogue, in care erau prezentate tinute Rave, pentru astfel de cluburi.

 

"Asa se vede stilul de club RAVE în Vogue! #bravoaistil", a scris ea in comentarii, adaugand "E real nu am avut acces la piesele din Vogue, dar am încercat să ies din clubul ales de toate celelalte concurente!!! #bravoaistil #rave"

 

Asa se vede stilul de club RAVE în Vogue! #bravoaistil

O postare distribuită de Alexandra AGA (@alexandra.aga) pe

 

Taguri: