Razvan Ciobanu o desfiinteaza pe Bianca! De la ce a pornit scandalul aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 dec 2017, 09:44

In aceasta saptamana, antemergatoare Galei finale de duminica, care isi va desemna marea castigatoare a acestui sezon “Bravo, ai stil!”, cele patru fete ramase in competitie vor prezenta in fiecare editie, cate doua tinute.

Astazi, Bianca este criticata dur de juratii emisiunii atunci cand se prezinta in fata acestora cu o tinuta all white, satinata. Razvan Ciobanu este cel mai vocal si o desfiinteaza pe concurenta, decalarandu-se profund dezamagit de evolutia stilistica a acesteia, in cadrul show-ului.

“Te stiu de trei luni si jumatate si voi spune ca o sa mai ai nevoie de un secol si jumatate pentru ca tu sa poti afirma vreodata despre tine ca ai stil!”, a spus juratul.

Replica a enervat-o la culme pe concurenta, astfel ca a simtit nevoia sa ii dea un raspuns lui Razvan Ciobanu.

“Bine ca au (n.r. stil) stilistii fetelor din spate”, spune fata, facand referire la contracandidatele ei.

"Si sunt sigur ca si cu un stilist "atarnat" dupa tine, ca ai mai avut si tu in acesta competitie niste stilisti, nici cu el nu ai facut mare lucru.

Trei luni si jumatate am vazut ce poti!”, adauga juratul.

Ce au avut de spus ceilalti jurati despre outfitul Biancai veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!