Rasturnare de situatie la votul publicului! Cine este ocupanta primei pozitii si iarasi o lata surpriza, cine ocupa fotoliul rosu! Ce s-a intamplat dupa Gala "Aripi de inger"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mar 2018, 10:44

Cu bune si rele, concurente au reusit sa treaca cu brio de aceasta gala care nu a fost eliminatorie. Juratii insa, au punctat concurentele, topul calificativelor din partea acestora, la finalul competitiei, pozitionandu-le pe Emiliana, locul I, cu 19 puncte, Beatrice, locul II, cu 18 puncte, iar Otilia, Iuliana si Silvia, cu 17 puncte fiecare, fiind ocupantele locul III.

Emiliana este concurenta care va ocupa si saptamana viitoare si inclusiv in Gala, fotoliul imunitatii.

Situatia, in ceea ce priveste voturile telespectatorilor s-a schimbat fata de saptamana saptamanile trecute si, daca pana acum Iuliana a ocupat saptamani bune primul loc al clasamentului, iata ca o alta concurenta a trecut in fruntea clasamentului.

Preferata publicului de saptamana aceasta, in baza voturilor online, este Silvia, cu 23,7%, urmata de Iuliana, cu 22,9% si Marisa, locul III, cu 19,2%.

Nu ratati competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la 16:30, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!