RAMONA a RASPUNS atacurilor lansate de Alina, fosta ei prietena care ar acuza-o de furt: "O persoana fara minte si demnitate, care ma acuza de un lucru atat de grav este..." Fosta concurenta a dat mai multe EXPLICATII despre situatia care nu ii face cinst

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 nov 2017, 11:28

In editia precedenta, Alina a acuzat-o pe Ramonade furt si de faptul ca nu ii este recunoscatoare pentru ce a facut pentru ea.

Odata cu intrarea pe linie dreapta a competitiei, iata ca si prieteniile dintre fete au luat o noua intorsatura. In cazul Alinei si al Ramonei care nu pana demult isi declarau prietenie vesnica, totul s-a intors la 180 de grade dupa eliminarea Ramonei. Alina nu a mai considerat ca trebuie sa taca si a spus despre fosta ei prietena ca ar fi furat niste haine si mai mult nu ii este nici recunoscatoare pentru faptul ca a ajutat-o in multe circumstante. 

Ramona a tinut sa ii raspunda fostei sale prietene si sa lamureasca lucrurile ca publicul sa nu nfie indus in eroare: "'Tin sa va dau cateva explicatii in legatura cu emisiunea de azi, in care imaginea mea a fost calcata in picioare, chiar si acum, cand nu mai sunt in emisiune. Nu este absolut nimic adevarat din ce incearca Alina sa spuna, o persoana fara minte si demnitate, care ma acuza de un lucru atat de grav, in momentul in care hainele au fost returnate de prietena mea, Naba.

Eu stiu ca voi ma cunoasteti, parintii mei mi-au dat o educatie buna si nu mi-as permite niciodata sa fac un lucru atat de urat, nedemn de mine. Va multumesc pentru intelegere, va pup si va doresc o seara linistita'"

 

 

Taguri: