Raluca si Iulia, din nou intepaturi acide pe tema silicoanelor. Alina nu s-a mai putut abtine si la sfarsitul jurizarii a izbucnit in plans. Juratul a incercat sa o consoleze, insa comentariile celor trei au fost mult rea dure pentru ea:"Crede in tine, cu

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 dec 2017, 17:27

"Alina trasmite ce trebuie chiar daca a riscat styling-ul!"

"Nu pot sa spun, Alina, ca nu ai o tinuta dezastruoasa! Te-ai reimprietenit cu Ramona? Mi se pare din aceeasi colectie. Ce se intampla? Aveti o prietena comuna?"

"Daca vine in baba, nu va convine, daca vine cu un halat, e gresit. Eu nu am cum sa te cred pe cuvant cand tu o placi pe Bianca non-stop, i-a reprosat Raluca Iuliei.

Dupa ce juratii i-au spus Alinei ca are piese frumoase, insa integrate foarte prost, concurenta a fos tatat de dezamagita incat a inceput sa planga.

Stresul si-a spus cuvantul si din nou, concurenta a clacat:"Indiferent ce auzi, ce vezi, tu trebuie sa crezi in tine si stiu ca poti!"

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!