Raluca Badulescu, suparata pe Alina:"Nu prea imi plae ca ai inceput sa ai aere. Nu ne luati la misto, atata spun!" Catalin Botezatu, ironic si el cu concurenta dupa ce i-a apreciat totusi tinuta:"Ai transpirat sau lucesti?/"M-au luat caldurile, vrei sa vi

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 feb 2018, 16:41

Alina a fost luata in vizor de fiecare jurat, insa pe teme diferite.

Astfel, Maurice Munteanu a incercat sa ii spuna ca nu are umor, insa Alina i-a dat o replica taioasa spunandu-i ca nu stie cum e ea in viata de zi cu zi si cat umor are:"Una e sa ai simtul umorului, alta e sa iti si iasa chestiuni cu talc. Sunt doua feluri de bancuri.Dovada ca nu ai simtul umorului. Ce iti spuneam, era o paralela. E tarkovskiana Alina. Imi place lampa, imi place print-ul sacoului, dar nu imi place ca are fermoar.

Nu sunt convins de aceasta babetica sexi-porno. Mama se imbraca asa dintotdeauna. Si acum poarta...vad cetatene zilnic in tramvai. E o practica comuna. Si in picioare ce posezi? Zona ma nauceste stilistic."

"Auzi, sa ma uit mai bine. Lucesti sau ai transpirat? Acest plastron este foarte interesant cu cat are un aer sexy asociat cu acest sacou asimentric cu taieturi ciudate pe spate si nu in ultimul rand cu pantalonul respectiv, mie imi plac.

Nu mi se pare ca esti foarte vulgara." i-a replicat Catalin Botezatu.

"Toate aerele si fugurile pe care ai inceput sa ti le dai, le-a sesizat. Faptul ca nu le-am taxat de fiecare data, asta nu inseamna ca nu observam!", a spus Raluca Badulescu.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.