Raluca Badulescu s-a ascuns sub capa de blana cand a vazut tinuta Nabei! "De ce mi-ai facut asta, m-am ascuns, mi-am facut un mic cort! Corsetul e Dumnezeu pe pamant, insa ce ai facut in rest?" Ce raspuns i-a dat concurenta juratei: "Eu nu sunt umerasul n

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2017, 17:43

Toti juratii i-au explicat Nabei de ce pisele nu funtioneaza in styling-ul facut de ea, insa concurenta a avut si cateva replici in ce priveste parcursul ei in emisiune.

Dupa ce Raluca si apoi Razvan Ciobanu si Maurice Munteanu i-au atras atentia ca styling-ul facut nu este unul deloc inspirat din cauza pieselor.  Insa, Naba i-a ruga tpe jurati sa inteleaga ca eaa venit la concurs sa invete si este mandra de faptul ca ea singura face tinutele si nu este ajutata de vreun stilist:"Eu am venit sa invat si sa gresesc pe cunostintele mele. Imi asum daca gresesc, eu sunt la "Bravo, ai stil!" nu "Bravo, ai stilist!", nu am venit aici sa fiu umerasul nimanui!"

"Unele piese sunt misto, iti vin bine, insa ce cauta acea geanta cu floricele, ce cauta cerceii si multe lucruri", i-a spus Raluca concurentei!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!