Raluca Badulescu, dezamagita de Silvia si Marisa: “Si, uite o alta castigatoare, Silvia, dupa o alta castigatoare, Marisa … care au dezamagit in seara asta”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 apr 2018, 09:41

Se pare ca aceasta Gala, cu tematica “Musical”, nu a fost cea mai reusita pentru unele dintre concurente, care au dat gres, pe toate planurile, in ceea ce priveste concursul, in fata juratilor.

Daca Marisa, una dintre concurentele aspru sanctionate de catre membrii juriului, a ripostat si contestat decizia juratilor, Silvia, a “asimilat” in liniste decizia juriului, atunci cand acestia au taxat si evolutia ei stilistica si artistica in Gala.

“Si, uite, o alta castigatoare, Silvia, dupa o alta castigatoare, Marisa … care au dezamagit in seara asta. Fetele astea ori au baut gaz, sau apa de la caine, ori … nu stiu ce-i cu ele.

Macar Silvia nu a protestat”, a spus jurata Raluca Badulescu.

Ilinca Vandici si-a manifestat si ea o usoara dezamagire, in ceea ce priveste prestatia competitionala a anumitor concurente, in aceasta seara de Gala.“Ei bine, fetelor, sunt usor dezamagita! Ma asteptam la mai mult din partea voastra, la tinute mai spectaculoase, la prestatia artistica …. Multe dintre voi nu ati fost in concordanta cu tema iar asta ma dezamageste pentru ca Musical era o Gala cu tema de la care asteptam foarte mult!”, a spus prezentatoarea.

Asa s-a intamplat si in cazul juratilor, care au taxat ca atare greselile concurentelor, la finalul show-ului, clasamentul pozitionand-o pe Iuliana, pe primul loc, cu 20 de puncte, iar pe locurile II si III pe Denisa si Beatrice, fiecare acumuland cate 16 puncte. Ultimele locuri au fost ocupate, spre surprinderea multora, de Marisa, cu opt puncte si Silvia, cu 6 puncte. In urmatoarea Gala “Bravo, ai Stil! All Stars” vor participa toate cele opt concurente din aceasta seara, Gala “Musical” nefiind eliminatorie.In

ceea ce priveste publicul, voturile telespectatorilor le pozitioneaza pe Iuliana, cu 26,7%, Silvia, 24,2%, si Marisa, 23,3%, in top trei concurente preferate.

Nu ratati “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la ora 16:30 si sambata, Gala saptamanii, de la ora 23:15.

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!