Raluca Badulescu despre o concurenta: “A cazut in buze?” Juratii “Bravo, ai stil!” vad tot, azi, de la 16.30, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 oct 2017, 10:20

Juratii emisiunii “Bravo, ai stil!” sunt atenti pana la cel mai mic detaliu in aceea ce priveste concurentele care aspira la statutul de Cea mai stilata femeie din Romania, astfel ca niciuna nu scapa de ochiul vigilent al acestora.

Nici Beatrice nu reuseste sa treaca neobservata de Raluca Badulescu care, imediat dupa ce paseste pe podium, intreaba mirata: “A cazut in buze?”. Raluca Badulescu sesiseaza faptul ca fata si-a facut marire de buze, insa Beatrice neaga orice banuiala.


“Nu este nimic diferit, m-am machiat singura astazi!”, incearca sa se sustraga fata. Juratii nu se dau batuti si analizeaza in detaliu aceasta schimbare a concurentei.
Ce raspunde Beatrice si care este adevarul despre posibilul “artificiu” corporal veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Episodul 42 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.